~NagatoNevelde~

 

   

 

     
   
     
   
     
   
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
   
     
   
Indulás: 2013-04-18
     
   

 

 

 

 

 

     
  Ino és Nagato 1 randi  

 

 
Szép nap virradt a világra. Ino mint minden reggel energia teljesen ébredt. Gyorsan letusolt és felöltözött , mikor valaki kopogtata az ajtaján. Kinyitotta , de senki sem volt ott, futást hallot de nem látot senkit. Így ment tovább 1 teljes hétig , Inonak már elege lett a zaklatoból , így eltervezte hogy nem hagy idöt neki elfutni. Miután ez lerendezi elszeretne menni a strandra. Kopognak. Ino egyböl kinyitotta az ajtot ami elött egy vörös hajú fiu állt.
-Sz-szia Ino!
-Szia... Te kopogtál minden reggel?
-I-igen ...
-És mit szeretnél?
-Hát , egy ideje beléd szerettem és minden reggelt elakartam mondani , de nem tudtam , hogy fogsz erre válaszolni és elfutottam.
-Értem. Ha akarod folytathatjuk benn.-betessékelte a fiut-Szoval mi a neved?
-Uzumaki Nagato.
-Akkor Nagato ... Szeretnél valamait inni?
-Egy kis vizet.-válaszolta Nagato, amig Ino a vizért ment Nagato körbe nézett és észrevette a táskát amibe a lány azokat a dolgokat tette melyek a strandra kellenek. Ino megérkezett a vízzel-Látom készülsz valahova.
-Igen , a strandra.
-Jöhetek én is?
-Ahogy akarod.-mondta Ino.Nagato örült , hogy a lány beleegyezett. Megbeszélték , hogy délkor találkoznak a strandon. Ino gyorsabban ment még elakart érni mielött a nap égetné mintsem barnítná börét. Nagato pontban délkor érkezett. Körülnézett , hogy Ino megérkezett-e? Gyorsan kiszurta a napozo Inot , világos kék fürdöruhában volt. Nagato eltakarta a fényt mely Inora vetödött.
-Hé!Eltakarod a napot!
-Sajnálom Ino.
-Nagato te vagy az ?
-Igen… Mit fogunk csinálni ?
-Én nem terveztem semmit.
-Amig megbeszéljük mit csinálunk mit szolsz egy fagyihoz?
-Benne vagyok.-válaszolta Ino majd elindultak keresni egy fagyis standot.Hamarosan találtak is egyet. A nagy höség miatt hosszu a sor.
-Ilyen nem létezik!Egész nap itt fogunk állni-háborodott fel Nagato
-Még jokor érkeztünk-mutatott a hátuknál lévö sorra Ino. Valahonnan egy kutya jelent meg , a gazdája utána futott. Nagato magához hívta a kutyát majd átadta a gazdájának.
-Milyen ügyes kis kutyus volt.
-…?!
-Van egy kutyám.
-Értem.Milyen a fajtája?
-Lapp pásztorkutya.
-Nem ismerem…
-Majd egyszer megmutatom.-folytaták a beszélgetést és észre sem vették , hogy ök következnek. Gyorsan megvették a fagyit és elindultak sétálni, azután elmentek uszni. Ez követöen Nagato éhes lett  és elhívta Inot vacsorázni. Ino beleegyezett de azzal a feltétellel , hogy haza viheti a dolgait és átöltözhet, másfél ora elég volt , igy fél nyolcra beszélték meg , hogy Nagato Ino után megy, mert Ino mindenre gondolt (hajmosás , szárítás , ruha választás és átöltözés).Gyorsan eltelt a másfél ora és eljött az idö , hogy Nagato Ino után menjen.Kopognak Ino ajtaján.
-Szia Nagato
-Szia Ino , csinos vagy!
-Köszönöm.-mondta Ino , elpirult. Nagato egy macit nyujtott Inonak mely egy rozsát fogott a mancsában.
-De cukiii *-* <3 !!!
-Örülök , hogy tetszik…. Szoval indulhatunk?
-Persze!
Elmentek vacsorazni , sétáltak , majd Nagato hazakísérte Inot.
-Köszönöm a mai napot.
-Az én örömömre szolgált.Akkor én most megyek.Jó éjt Ino!

-Jó éjt Nagato.

 

Írta : Hinata (Jutalma: 1.000 Chakra)

 

     
   

Sziasztok :) Fontos bejelentést szeretnék tenni ! :)

Belefáradtam a szerkesztésbe és már nem lelem benne örömöm :( Az oldalt BEZAROM ! Köszönöm nektek,hogy itt neveltetek, a sok új tagnak és még jobban a régi tagoknak,akik már az elözön is neveltek és több hónapon át aktívak voltak :) Nagyon jól esik nekem :P Nagyon örültem,hogy egy ilyen jó társasag jött itt össze :P Hála nektek ez lett a 2. legnépszerübb Naruto nevelde ^^

Külön köszönet jár a  szerkesztöknek,akik segítettek az oldal fejlödésében Kushina,Sasuke,Obito,Rikudou  ^^

És Valtornak, aki az 1. lefoglalt kari volt még az 1. indulásnál és még most is aktívan nevelt ^^

 A chatet és a karikat, harcokat,randikat fenthagytam, csak a neveléssel kapcsolatos dölgokat töröltem le :)

Ha véletlen feltévednél az oldalra akkor látogass el a WOF-ra ^^ Az új Naruto nevelde amely tele van egyedi cuccokkal :P Katt a linkre :P

Link a WOF-ra :

 

     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu