~NagatoNevelde~

 

   

 

     
   
     
   
     
   
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
   
     
   
Indulás: 2013-04-18
     
   

 

 

 

 

 

     
  Ino és Nagato 1 randi  

 

 
Szép nap virradt a világra. Ino mint minden reggel energia teljesen ébredt. Gyorsan letusolt és felöltözött , mikor valaki kopogtata az ajtaján. Kinyitotta , de senki sem volt ott, futást hallot de nem látot senkit. Így ment tovább 1 teljes hétig , Inonak már elege lett a zaklatoból , így eltervezte hogy nem hagy idöt neki elfutni. Miután ez lerendezi elszeretne menni a strandra. Kopognak. Ino egyböl kinyitotta az ajtot ami elött egy vörös hajú fiu állt.
-Sz-szia Ino!
-Szia... Te kopogtál minden reggel?
-I-igen ...
-És mit szeretnél?
-Hát , egy ideje beléd szerettem és minden reggelt elakartam mondani , de nem tudtam , hogy fogsz erre válaszolni és elfutottam.
-Értem. Ha akarod folytathatjuk benn.-betessékelte a fiut-Szoval mi a neved?
-Uzumaki Nagato.
-Akkor Nagato ... Szeretnél valamait inni?
-Egy kis vizet.-válaszolta Nagato, amig Ino a vizért ment Nagato körbe nézett és észrevette a táskát amibe a lány azokat a dolgokat tette melyek a strandra kellenek. Ino megérkezett a vízzel-Látom készülsz valahova.
-Igen , a strandra.
-Jöhetek én is?
-Ahogy akarod.-mondta Ino.Nagato örült , hogy a lány beleegyezett. Megbeszélték , hogy délkor találkoznak a strandon. Ino gyorsabban ment még elakart érni mielött a nap égetné mintsem barnítná börét. Nagato pontban délkor érkezett. Körülnézett , hogy Ino megérkezett-e? Gyorsan kiszurta a napozo Inot , világos kék fürdöruhában volt. Nagato eltakarta a fényt mely Inora vetödött.
-Hé!Eltakarod a napot!
-Sajnálom Ino.
-Nagato te vagy az ?
-Igen… Mit fogunk csinálni ?
-Én nem terveztem semmit.
-Amig megbeszéljük mit csinálunk mit szolsz egy fagyihoz?
-Benne vagyok.-válaszolta Ino majd elindultak keresni egy fagyis standot.Hamarosan találtak is egyet. A nagy höség miatt hosszu a sor.
-Ilyen nem létezik!Egész nap itt fogunk állni-háborodott fel Nagato
-Még jokor érkeztünk-mutatott a hátuknál lévö sorra Ino. Valahonnan egy kutya jelent meg , a gazdája utána futott. Nagato magához hívta a kutyát majd átadta a gazdájának.
-Milyen ügyes kis kutyus volt.
-…?!
-Van egy kutyám.
-Értem.Milyen a fajtája?
-Lapp pásztorkutya.
-Nem ismerem…
-Majd egyszer megmutatom.-folytaták a beszélgetést és észre sem vették , hogy ök következnek. Gyorsan megvették a fagyit és elindultak sétálni, azután elmentek uszni. Ez követöen Nagato éhes lett  és elhívta Inot vacsorázni. Ino beleegyezett de azzal a feltétellel , hogy haza viheti a dolgait és átöltözhet, másfél ora elég volt , igy fél nyolcra beszélték meg , hogy Nagato Ino után megy, mert Ino mindenre gondolt (hajmosás , szárítás , ruha választás és átöltözés).Gyorsan eltelt a másfél ora és eljött az idö , hogy Nagato Ino után menjen.Kopognak Ino ajtaján.
-Szia Nagato
-Szia Ino , csinos vagy!
-Köszönöm.-mondta Ino , elpirult. Nagato egy macit nyujtott Inonak mely egy rozsát fogott a mancsában.
-De cukiii *-* <3 !!!
-Örülök , hogy tetszik…. Szoval indulhatunk?
-Persze!
Elmentek vacsorazni , sétáltak , majd Nagato hazakísérte Inot.
-Köszönöm a mai napot.
-Az én örömömre szolgált.Akkor én most megyek.Jó éjt Ino!

-Jó éjt Nagato.

 

Írta : Hinata (Jutalma: 1.000 Chakra)

 

     
   

Sziasztok :) Fontos bejelentést szeretnék tenni ! :)

Belefáradtam a szerkesztésbe és már nem lelem benne örömöm :( Az oldalt BEZAROM ! Köszönöm nektek,hogy itt neveltetek, a sok új tagnak és még jobban a régi tagoknak,akik már az elözön is neveltek és több hónapon át aktívak voltak :) Nagyon jól esik nekem :P Nagyon örültem,hogy egy ilyen jó társasag jött itt össze :P Hála nektek ez lett a 2. legnépszerübb Naruto nevelde ^^

Külön köszönet jár a  szerkesztöknek,akik segítettek az oldal fejlödésében Kushina,Sasuke,Obito,Rikudou  ^^

És Valtornak, aki az 1. lefoglalt kari volt még az 1. indulásnál és még most is aktívan nevelt ^^

 A chatet és a karikat, harcokat,randikat fenthagytam, csak a neveléssel kapcsolatos dölgokat töröltem le :)

Ha véletlen feltévednél az oldalra akkor látogass el a WOF-ra ^^ Az új Naruto nevelde amely tele van egyedi cuccokkal :P Katt a linkre :P

Link a WOF-ra :

 

     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!